Planxa i pintura

Artés Motor realitzem tot tipus de treballs de xapa i pintura amb una excel-lent qualitat. Per això comptem amb un equip especialitzat de professionals i experts amb anys d’experiència en reparar qualsevol tipus de vehicle, de qualsevol gamma, marca i model. Utilitzem materials de primeres marques per a garantir un acabat impecable.

Cadascun dels nostres processos rep total atenció i dedicació. Des del procés de poliment i massillat fins a la seva posterior pintat. Donada l’alta qualitat de la nostra tècnica aconseguim  acabats perfectes, com de fàbrica.

Per això contem amb l’última tecnologia en colorimetria i reparació en el nostre  laboratori de pintura, cabina de pintura amb assecat al forn i màquines d’assecat ràpid mitjançant infrarojos.

El nostre servei especialitzat de reparació exprés es realitza amb tècniques innovadores, per aconseguir restauracions en danys superficials d’excel-lent qualitat en molt poc temps, i donar solució a companyies asseguradores, importadors, renting, tallers, lloguers de vehicles i particulars, que desitgen corregir aquests petits danys ràpidament i mantenir el vehicle impecable.

Oferim els millors resultats en abrillantat i simunizat de carrosseria, retornant la brillantor original al vehicle i amb una aparença gairebé com nou. Aquest procés és molt recomanable en cas de venda del vehicle al revaloritzar-se per la seva brillantor i bona aparença.

Restauració de Fars
Els fars del vehicle són una de les peces clau dins de la seguretat, i molts són els conductors que mai saben si els tenen en perfectes condicions.Això només es realitza quan anem a passar una inspecció tècnica, però mantenir els fars del vehicle en perfecte estat és una de les claus per a la seguretat més important.
Vidres
Servei de substitució, reparació i tintant de tot tipus de vidre.
Obertura del vehicle
Ens desplacem insitu per realitzar l’obertura del seu vehicle en cas de tancament inesperat.
Vehicle de substitució
Neteja del vehicle un cop finalitzada la reparació
Recollida i entrega del vehicle al domicili
Financiació de reparacions sense interesos
(segons condicions del banc Santander Consumer)